Telefoonnummer

06-46 25 1119

E-mail

relax@bijkrysia.nl

Openingstijden

ma-vr 9:00-21:00

AromaTouch® Technique is een natuurlijke techniek voor stressvermindering, ondersteuning van je immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en verbeteren van homeostase (medisch: balansherstel). Het is een zachte manier van masseren zonder het harde kneedwerk waarbij de essentiële oliën het werk doen.

Kijk hier voor de prijs en de duur van de behandeling.

Ik gebruik 8 geselecteerde etherische oliën (zie plaatje) door middel van een zachte en ritmische aanraking op de rug en de voeten aan. Dit bevordert het zelfhelendvermogen van het lichaam om de balans van binnen uit te herstellen.

De oliën van doTERRA die ik gebruik bij de AromaTouch® Technique.

Leuke weetjes:

  • In je lichaam zijn ongeveer 350 verschillende genen aan het werk om geuren te herkennen. Niet zoveel als bij een hond, maar vast meer dan je had verwacht.
  • Er is een directe verbinding tussen uw neus en het emotionele controlecentrum van uw hersenen (het limbisch systeem). Daarom roepen bepaalde geuren vaak een herinnering op.
  • Dat limbisch systeem regelt onze emoties, stemming en geheugen. Daarom is de ‘aroma’ van de AromaTouch® Technique zo belangrijk.

Nu weet je waarom het kan dat als je wandelt door een sinaasappelboomgaard dat onmiddellijk krachtige herinneringen aan je jeugd oproept. Of waarom de vage geur van kaneel je kan doen denken aan moeders kaneelbroodjes op zondagochtend – zelfs 30 jaar later.

Aroma is een belangrijk onderdeel van de AromaTouch® Technique omdat aroma’s onmiddellijk krachtige emotionele reacties oproepen. Zoals uit onderzoek is gebleken, kan het activeren van je reuksysteem of reukvermogen je geest naar specifieke herinneringen leiden, je ontspannen en een nauwe band helpen creëren met degene met wie je de ervaring deelt.

Je bent in staat ontelbare aroma’s te onderscheiden – waarvan je er vele misschien niet eens kunt beschrijven – met een verbazingwekkende gevoeligheid en nauwkeurigheid. Dat gebeurt heel subtiel, maar ook heel effectief. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom etherische oliën zo krachtig kunnen zijn bij het beïnvloeden van welzijn.

×