Telefoonnummer

06-46 25 1119

E-mail

relax@bijkrysia.nl

Openingstijden

ma-vr 9:00-21:00

Kijk hier voor de prijs en de duur van de behandeling.

Ontspannen door ontspanningsmassage…. heerlijk!
Lange dag achter de rug, wat spanning door veel verplichtingen. Aan toe om even aan je zelf te denken en even uit je hoofd te stappen. Voel je je wat gespannen spieren, geruis in je hoofd? Een uurtje of anderhalf om NIET aan je werk te denken, geen verplichtingen. Nu is “ME TIME”.

Na deze massage voel je je niet alleen jonger, je ziet er ook jonger en gezonder uit. Dat komt door de doorbloeding van de huid verbeterd wordt, de huidcellen schilferen af en de huid vernieuwt zich als het ware, zodat verouderingsrimpels minder snel zullen ontstaan.

De massage duurt minimaal 60 minuten, om het effect en de beleving van de ontspanning volledig te ervaren. Tijdens deze massage worden niet alleen je rug, nek en schouders behandeld, maar ook je gezicht, buik, benen en voeten.

Iedereen is anders en iedereen heeft meer of minder tijd nodig om innerlijke rust te vinden, daarom kan je ook kiezen voor 90 minuten massage. Of misschien omdat je simpelweg van een langere en diepere ontspanning wilt genieten. Bij deze variant wordt niet alleen een langere versie van de massage uitgevoerd, maar ook extra aandacht besteed aan je hoofd, buik en voeten om volledig uit je hoofd te stappen.

Er is natuurlijk ruimte om in te gaan op je specifieke wensen en de massage persoonlijker te maken, bijvoorbeeld door extra aandacht aan de rug of benen te besteden.

3..2..1.. En je belandt in “dromenland”.
Heb je deze ervaring nog niet gehad? Ik nodig je uit om deze toch uitproberen…

×