Telefoonnummer

06-46 25 1119

E-mail

relax@bijkrysia.nl

Openingstijden

ma-vr 9:00-21:00

Hoe het ooit begon

Mijn naam is Krysia Linker. Ik ben geboren in 1975 in Polen en sinds 1996 woon ik in Nederland (Marum) met mijn man Bert en twee dochters (Elisa en Robin). De afgelopen 19 jaar heb ik gewerkt  bij een biologische groothandel, maar na mijn burn-out heb ik besloten dat de tijd werd om eindelijk nieuwe weg te kiezen. Een weg die ik al langer voor ogen had.

Mijn passie lag en ligt bij het helpen van mensen. Dat wil iedereen wel. Maar ik wil mensen laten ontspannen en rust geven. En er ook voor zorgen dat ze weer meer aandacht voor zichzelf hebben. Ik doe dat door te masseren en persoonlijke aandacht te geven.

Om je echt over te kunnen geven tijdens een behandeling is vertrouwen nodig. Over en weer. Ik vind het geweldig als dat gebeurt, daar krijg ik nou echt energie van.

Ik had dit avontuur al een tijdje in mijn hoofd, maar pas nu maak ik het daadwerkelijk waar. Daarvoor heb ik nodige opleidingen gevolgd en gevonden welke dicht bij mijn hart liggen. Zo kan ik je het beste helpen.

De behandelingen die ik geef hebben als doel om wat meer te ontspannen en meer naar je zelf te luisteren, zogenaamde “AANDACHT VOOR MIJ” te creëren, de balans tussen lichaam en geest te herstellen en steeds meer gelukkig te zijn met jezelf.

×