Telefoonnummer

06-46 25 1119

E-mail

relax@bijkrysia.nl

Openingstijden

ma-vr 9:00-21:00

Afhankelijk van jouw wensen kan een massage 60 of 90 minuten duren. Je kiest zelf wat voor jou het beste is.
Reken ca. 30 min. voor-/ natijd naast de behandeling.

Ik bied verschillende massages aan. Kijk daarvoor naar de massages in de lijst en de uitleg daarover. Voor elke massage bespreek ik met jou je wensen en bespreken we de mogelijkheden voor het beste resultaat.

De eerste keer dat je komt, houden we een intakegesprek (zie volgende FAQ). Alle volgende keren hebben we een kort gesprek betreffende de massage en de uitvoering.

Vervolgens krijg je de gelegenheid om je klaar maken voor de massage en mag je plaats nemen op de massagetafel, waar de massage plaats vindt. Op het laatst laat ik je even alleen, zodat je in rust kan bijkomen.

Tenslotte ga je terug naar de spreekkamer om je weer aan te kleden en drinken we een glas water.

De eerste keer dat je komt voor een massagebehandeling vindt er een intakegesprek plaats. Deze is kosteloos en gaat uiteraard niet van jouw massagetijd af. Tijdens de intake vraag ik om een aantal persoonlijke gegevens en je fysieke conditie die mogelijk een invloed op de massage kan hebben.

Tijdens de intake bespreken we ook de wensen en mogelijkheden. Zo krijg je een op jou afgestemde massage.

Dat is afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied. Je kleedt je je uit tot maximaal aan het ondergoed (je onderbroek blijft altijd aan). Bril en sieraden gaan zoveel mogelijk af, zodat ik nergens achter kan blijven haken en jij je niet kan bezeren.

Veel mensen denken: “Ik moet ontspannen, daarvoor ben ik hier!”. Vaak is het zo dat je dan juist gaat te veel daarover gaat denken en als resultaat ga je juist ongerust naar huis. Dus het beste wat je kunt doen is te gaan ervaren, de behandeling te ondergaan. En de rust volgt.

Aan te raden is ook om indien mogelijk verder geen belangrijke afspraken te plannen en verder thuis na te genieten van de ervaring.

Tijdens de massage geef aan wat je prettig vindt: is de druk ok, mag de warmtebron omhoog/ omlaag. Luister naar je ademhaling. Alleen wanneer jij je helemaal op je gemak voelt heeft de behandeling het volledige effect.

Luister na de behandeling goed naar je lichaam: drink voldoende water en/of thee, ben ik moe.. en geef toe.

Zo vaak als jij wil en kan. Ik adviseer om regelmatig een massage te boeken. Vraag naar de mogelijkheden. Ideaal is één keer per 1-2 maanden als onderhoud van een gezonde leefstijl.

Vaak gaan wij naar de massagepraktijk omdat wij pijn en ongemak ervaren.
Mijn doel is om mensen bewust te maken dat “voorkomen beter is dan genezen”.

Nee, je hoeft niets mee te nemen. Alleen jezelf.

Nee, ik werk uitsluitend op afspraak.

Stuur een bericht of bel. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen. Reageer ik niet gelijk, dan de kans is aanwezig dat ik met andere klant bezig ben. In dat geval probeer ik zo snel mogelijk om contact met je op te nemen.

Je kan contant betalen of ik kan je een betaalverzoek sturen.

Mijn massages worden door de zorgverzekeraars niet vergoed.

Natuurlijk, leuk idee! Ik heb hiervoor cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag vanaf € 40,-. Neem even contact op of neem een cadeaubon mee na jouw massage.

Ja, er is een plek direct aan de rechterkant van het gebouw. Daarnaast er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Wanneer je een of meerdere aandoeningen in de lijst hieronder op dit moment hebt, kan ik je niet masseren:

  • breuken/ kneuzingen
  • hartklachten
  • infectieziekten, bijvoorbeeld griep
  • ernstige rugpijn
  • open wond of huidirritaties
  • kanker (tijdens chemotherapie)
  • herstelperiode na een operatie
  • medicijngebruik dat de rijvaardigheid kan beïnvloeden
  • zwangerschap (de eerste 3 mester) of als je zwanger probeert te worden
  • epilepsie.

Overleg bij twijfel even met je arts of behandelend specialist.

Voor de uitgebreide lijst lees hier verder.

Nee, deze is niet voor cliënten.
Ik raad je aan om kledingstukken aan te trekken die gemakkelijk zitten en waar een beetje olie op mag komen. Het is het onvermijdelijk dat er wat olie op de huid achterblijft.

×